Soome haiglas võeti kinni peenist lehvitanud mees

Kanta-Häme haiglas võeti kinni ligi 20-aastane mees, kes oli lehvitanud peenisega ja tahtis vägistada naist.

Mees oli enne kuriteo toimepanemist kandnud haiglatöötaja rõivaid. Haigla turvameeskond tabas mehe teolt, vahendab MTV.

Peniksensä heiluttelusta ja raiskausyrityksestä sairaalassa epäilty mies vangittiin

Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa vangittiin tänään mies, jota epäillään lauantaisesta välikohtauksesta Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Noin 20-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen paikalla raiskauksen yritykseen ja pahoinpitelyyn. Poliisin mukaan esitutkinta jatkuu asianomistajien ja todistajien kuulemisella. Mainos (uutinen jatkuu alla) Poliisi tiedotti aiemmin miehen pukeutuneen tapahtumahetkellä hoitajaksi. Sairaalan oma turvahenkilöstö oli ottanut miehen kiinni paikan päällä.

Kommentaarid
(Külastatud 282 korda, 1 külastust täna)