KUUM: Politsei tulistas Soomes noameest

Politsei tulistas täna, kolmapäeva õhtul kella 20 paiku Ida-Soomes Mikkelis S-marketi poe juures noaga liikunud meest.

Teadaolevalt oli mehel käes terariist. Politsei selgitab praegu toimunut, vahendab Ilta-Sanomat.

Noamees on viidud haiglasse.

Poliisi ampui S-Marketin pihalla ollutta puukkomiestä Mikkelissä

Mikkelissä Rantakylän S-Marketin pihalla on tapahtunut välikohtaus, jossa poliisi on ampunut veitsen kanssa riehunutta miestä. Välikohtaus tapahtui IS:n tietojen mukaan hieman kello kahdeksan jälkeen keskiviikkoiltana. Itä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Juha Paukkunen vahvistaa tapahtuneen Ilta-Sanomille, mutta ei vielä tässä vaiheessa kerro enempää. - Tämän enempää en voi juuri sanoa, kun juuri saavuin laitokselle ja yritän selvittää tarkemmin, mitä on tapahtunut, Paukkunen sanoo.

Kommentaarid
(Külastatud 245 korda, 1 külastust täna)