Jari Sillanpää tunnistas narko tarvitamise üles

Soome poptäht Jari Sillanpää tunnistas narkootikumide tarvitamise sotsiaalmeedias üles. Ta kirjutas Facebookis, et pääses eile arestimajast koju.

Sillanpää kirjutas, et igaühel on omad nõrkused ja tema jaoks on need narkootikumid.

Laulja esindaja Juha Räihä lisas, et Sillanpää tunnistas 25-26. märtsil toimunud ülekuulamistel üles metamfetamiini tarvitamise alates 2014. aastast. Ta tunnistas üles, et on ainet ostnud enda jaoks aastatel 2014-2017. Kokku on ta soetanud ainet 110 grammi.

Sillanpääd kahtlustatakse selle koguse aine omamises, mida ta kasutas enda tarbeks. Politsei kahtlustab meest samuti selles enda tarbeks soetatud koguses. Kuivõrd kogus on suur, siis on tegemist kuriteoga.

Soome naastes laupäeval, 24. märtsil leiti Sillanpää asjade hulgas väike kogus, alla ühe grammi metamfetamiini. Sillanpää ei osanud öelda, kust see aine on pärit.

Sillanpää vabanes arestimajast esmaspäeval, 26. märtsil. Tema kodus toimus läbiotsimine 25. märtsil. Läbiotsimise käigus narkoainet ei leitud.

Iltalehti hinnangul on tegemist suure uimastikogusega, kuna ühest grammist saab 20-30 annust. Sillanpää puhul on siis kolme aasta jooksul tegemist vähemalt 2200 annusega. See teeb iga päeva kohta 2 annust päevas.

Kommentaarid
(Külastatud 446 korda, 1 külastust täna)