Hunt sõi Soomes kaks koera: ühest jäi järgi pea, teisest saba

Lõuna-Karjalas Ruokolahtis sõi hunt koduhoovis ära kaks koera – ühest jäi järgi vaid pea ja teisest saba.

Üks ära söödud koertest oli 7-aastane soome püstkõrv ja teine 12-aastane segavereline.

Kokku on Ruokolahti ümbruses liikunud viimastel päevadel neli hunti, vahendab MTV.

Uutisvuoksi: Susi söi kaksi koiraa Ruokolahdessa – toisesta jäi jäljelle pää, toisesta häntä

Susilauma tappoi kaksi koiraa Ruokolahden Mietinsaaressa maanantaiyönä, kertoo Uutisvuoksi. Koirat vietiin saaressa sijaitsevan talon pihasta. Susien suuhun joutui 7-vuotias suomenpystykorva sekä 12-vuotias sekarotuinen koira. Paikallisen riistanhoitoyhdistyksen edustajan mukaan toisesta oli jäänyt jäljelle pää, toisesta pelkkä häntä. Ruokolahden maaseutuelinkeinoviranomainen vahvisti petovahingon tiistaina, Uutisvuoksi kertoo. Mainos (uutinen jatkuu alla) Lehden mukaan Mietinsaaressa on liikkunut viimeisen viikon aikana neljä sutta.

Kommentaarid
(Külastatud 381 korda, 1 külastust täna)