Helsingi linnasauna ette ilmus hüljes

Helsingi uue linnasauna, mere kaldal asuva Löyly ette ilmus peesitama hüljes. Loomale anti nimeks Eetu ja ta on nüüd sauna uus maskott.

Huvitav oli see, et loom inimesi ei kartnud. Tuli jää peale ja vaatas mõnuga, mis ümberringi toimub. Loomale toiduks pakutud lõhefileed ta siiski ei puutunud.

Saammeko esitellä – uusi maskottimme EETU! Tämä veijari ilmestyi juuri paistattelemaan päivää Löylyn uimapaikan viereiselle jäälle. Auringonottaja ei katseista häiriintynyt – päin vastoin: kiinnostus paikalle kerääntyneen yleisön ja yllätysvierailijan välillä tuntuu olevan molemminpuolista. Keittiön tarjoama lohifile ei kuitenkaan ateriaksi ole vielä kelvannut. Parhaillaan Eetuksi nimeämämme komistus vetelee päiväunia (lohifileen päällä), eikä ole valokuvaajista moksiskaan. Selaa kuvia ja videoita tästä, kuvaajana Löylyn henkilökunnan lisäksi @mikkoleppilampi #visithelsinki #visitfinland #suomenluonto #munympäristö

A post shared by Löyly (@loylyhelsinki) on

Eetu the seal says thanks to all of his fans and hopes to see you all soon at his favourite sun bathing spot at Löyly 💙 📷: @kpunkka #löylyhelsinki #löyly #löylyeetu #helsinki #finland #visithelsinki #visitfinland #myhelsinki #seal #kuutti #ourfinland

A post shared by Löyly (@loylyhelsinki) on

Kommentaarid
(Külastatud 662 korda, 1 külastust täna)