Helsingi abielumees vägistas oma armukese ja pandi kaheks aastaks vangi

Abielus olnud Helsingi mees alustas salasuhet teises piirkonnas elava naisega. Pärast seda kolis naine samasse majja, kus asus mehe töökoht. Paar isegi kihlus omavahel, aga mõned kuud pärast kohtumist muutus suhe vägivaldseks.

Neljapäeval mõistis Helsingi ringkonnakohus ligi 40-aastasele mehele partneri vägistamise eest kahe aastas ja kahe kuu pikkuse vangistuse. Otsus tehti kahe eri vägistamisjuhtumi põhjal, kus naisele tekitati valu ja sinikaid. Mees oli ähvardanud naist ka tappa, vahendab Helsingin Sanomat.

Prokuröri arvates oleks tulnud mehele määrata kolme aasta pikkune vangistus, kuna üks vägistamine toimus mehe töökohas pizzarestorani vetsus. Tegemist on vägivalla, ähvarduste ja kinni hoidmisega.

Suhe kestis kokku ligi aasta aega. Mees oli samal ajal abielus ja tal olid abielunaisega lapsed.

Mees ise lükkas kõik ümber ja väitis, et hoopis armuke hakkas temalt välja pressima kingitusi ja raha võlgade tasumiseks. Mehe sõnul tahtis naine kallist kihlasõrmust.

Suhe lõppes sellega, et naine põgenes turvakodusse. Tõendite hulgas oli ka päevik, mida naine pidas turvakodus olles.

Turvakodus tuvastati naisel vaimsed häired ja tal tuvastati traumast põhjustatud tugev stress.

Naimisissa ollut helsinkiläismies alkoi salasuhteeseen ja raiskasi kumppaninsa – oikeus tuomitsi runsaat kaksi vuotta vankeutta

Naimisissa ollut helsinkiläismies aloitti salasuhteen toisella paikkakunnalla asuneen naisen kanssa. Nainen muutti Helsinkiin samaan taloon, jossa miehen työpaikka oli. Kaksikko myös kihlautui keskenään, mutta joidenkin kuukausien kuluttua tapaamisesta suhde muuttui väkivaltaiseksi. Torstaina Helsingin hovioikeus vahvisti noin 40-vuotiaalle miehelle kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeustuomion kumppaninsa raiskaamisesta.

Kommentaarid
(Külastatud 442 korda, 1 külastust täna)