Uus trend USAs: kuulikindlad koolikotid

USAs, kus koolitulistamised on muutunud pea igapäevaseks, on läinud moodi kuulikindlad koolikotid. Pärast äsjast tulistamist Floridas, mille tagajärjel hukkus 17 inimest, on lapsevanemad hakanud ostma lastele massiliselt kuulikindlaid koolikotte.

Vanemad selgitavad lastele, et tegemist on superkangelase-kotiga, mida saab kasutada kõikvõimalike rünnakute tõrjumiseks.

USA populaarse teleseriaali Real Housewives of Atlanta üks osatäitjatest ja ema Kim Zolciak-Biermann postitas mõned päevad tagasi Instagrami pildi kuulindlast koolikotist, mille ta oli oma lastele soetanud. Enne seda oli Kim küsinud ühelt asjatundjalt, mida lapsevanem saab koolitulistamise vastu teha ja sai teada, et kõige tõhusam abivahend ongi kuulikindel koolikott.

Naine märkis, et ostis kotid Amazonist kohe ära, kuna see on parem kui mitte midagi.

Kuulikindlaid kotte toodab ettevõte Guard Dog Security, mis valmistab ka professionaalseid kaitsevahendeid.

Kotte toodab ka teine firma Bullet Blocker, mille hinnad on veidi kallimad, üle 200 dollari, aga ettevõtte esindajate väitel ei ole kõrge hind seni olnud lapsevanematele takistuseks. Firma kallimad kotid maksavad ligi 500 dollarit ja neid on müüdud tuhandeid. Koti muudab kalliks Kevlar, mis on kuulikindel sünteetiline kiudmaterjal.

Laste kotid on tootjate info kohaselt suutelised kinni pidama .357 Magnum, .44 Magnum, 9mm ja .45 kaliibriga tömbininalisi kuule ja veelgi rohkem.

Käesoleval aastal on USAs olnud juba 18 koolitulistamist.

I just asked Kroy what can we do as parents to protect our children everyday in this crazy sad world. He said, “best thing we could do for now is get bullet proof book bags” you know I just did! It’s better than not having anything at all. Just thought I would share with you guys. I just found this first on Amazon so I bought it. It’s certified.

A post shared by Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann) on

Kommentaarid
(Külastatud 234 korda, 1 külastust täna)