Täna Soomes streigi tõttu hullumaja: Helsingi raudteejaamas jäi hommikul naine rongi alla

Täna Soomes bussid, trammid ja metrood streigi tõttu ei liigu, sõidavad ainult rongid. Seetõttu on rongijaamades rohkem tunglemist ja täna hommikul libises naine Helsingi kesklinna raudteejaamas rongi alla.

Naine kukkus hommikul kella poole kuue ajal Helsingi kesklinna raudteejaamas rööbastele ja ei saanud sealt enam välja. Lähenes rong, mis naisest päris üle ei sõitnud, kommenteeris juhtunut väljaandele Helsingin Sanomat päästeameti korrapidaja Kimmo Tuominen.

Naine jäi rongi ja perrooni vahele kinni. Naine sai vigastada, aga tema seisund pole eluohtlik.

Õnnetuse tõttu seiskus rongiliiklus pooleks tunniks.

Täna ei sõida Helsingis bussid, trammid ega metroo. Bussid ei sõida õhtul kella 18ni, aga trammid ja metroo alustavad alles laupäeva hommikul.

Sõidavad üksikud bussid, nende kohta saab infot HSLi veebist.

Inimesed pääsevad tööle täna jalgsi, rattaga, rongiga või autoga.

Juna kolhi nuorta naista Helsingin rautatieasemalla, onnettomuus viivästyttää pääradan aamuliikennettä – näin pääset töihin tänään, kun lakko seisauttaa valtaosan julkisesta liikenteestä

Julkinen liikenne halvaantuu perjantaina aktiivimallia vastustavien poliittisten lakkojen takia. HS seuraa lakon vaikutuksia pääkaupunkiseudun liikenteeseen live-seurannassa varhaisesta perjantaiaamusta alkaen. Lakko pysäyttää metro- ja raitiovaunuliikenteen vuorokaudeksi ja lähes koko bussiliikenteen 15 tunniksi. Metrot ja raitiovaunut palaavat liikenteeseen vasta lauantaiaamuna. Pääkaupunkiseudulla ajetaan joitain bussivuoroja eri linjoilla aamuliikenteessä. Näet ajettavat vuorot tästä HSL:n listasta.

Kommentaarid
(Külastatud 1,706 korda, 2 külastust täna)