Soome president, värske isa lahkus sünnitusmajast täna lõuna ajal

Soome president ja värske isa Sauli Niinistö lahkus Helsingi sünnitusmajast täna hommikul kella 12.41 ajal. Tal oli õlal kott.

Presidendipaar soovis vältida suuremat tähelepanu, seetõttu polnud sünnituse ajal haiglas mingeid erilisi turvameetmeid. Presidendi abikaasa käis sünnitamas koos teiste soome naistega tavalises sünnitusosakonnas ja president viibis sünnituse juures.

Terve poisslaps sündis 2. veebruaril veidi enne kella 20 õhtul.

Tuore isä, presidentti Sauli Niinistö poistui Helsingin Naisten­klinikalta kello 12.41

Presidenttiparille syntyi poikavauva perjantai-iltana Helsingin Naistenklinikalla. Tuore isä Sauli Niinistö poistui Naistenklinikalta kello 12.41 lauantaina iltapäivällä. Niinistö vastasi ystävällisesti kiittäen, kun Ilta-Sanomien valokuvaaja onnitteli tasavallan presidenttiä perheenlisäyksestä. Jenni Haukion ja Sauli Niinistön vauva syntyi normaalilla osastolla. HUS:n turvallisuus- ja valmiusjohtaja Aaro Toivonen kertoi aiemmin IS:lle, ettei sairaalassa ollut myöskään erityisiä turvallisuustoimia.

Kommentaarid
(Külastatud 237 korda, 1 külastust täna)