Krista Pärmäkoskile juba teine pronks! Koos Marit Björgeniga

Tänasel 10 km vabastiilis murdmaadistantsil võitis oma teise pronksmedali PyeongChangi taliolümpial 27-aastane Soome suusataja Krista Pärmäkoski. Tal oli sama aeg 37-aastase Norra suusakuulsuse Marit Björgeniga, mistõttu saavad mõlemad kaela medali.

Kulla võitis 10 km distantsil 27-aastane norralanna Ragnhild Haga ja hõbeda 30-aastane rootslanna Charlotte Kalla.

Cross Country on Twitter

Ragnhild Haga 🇳🇴 🥇 is Olympic champion in ladies 10 km F. Kalla 🇸🇪 takes 🥈 and a tie for 🥉 between Bjoergen 🇳🇴 and Parmakoski 🇫🇮 @pyeongchang2018 @olympics

7Olympics on Twitter

Won and done! The women’s 10km free #crosscountryskiing is in the bag, and we have TWO bronze medallists! #Gold #NOR Ragnhild Haga #Silver #SWE Charlotte Kalla #Bronze #NOR Marit Bjoergen #Bronze #FIN Krista Parmakoski #PyeongChang2018 https://t.co/UFXEX7gi5d

Kommentaarid
(Külastatud 171 korda, 1 külastust täna)