„I want to f**k you tonight” – 45-aastane soomlanna avas Kreekas Tinderi ja tal oli menu

Paljude arvates on Tinder hea moodus oma reisil kaaslast leida, aga ette võib tulla ka erilisi pakkumisi.

„I want to fuck you tonight.” – sellise sõnumi sai üks Kreekasse reisile läinud 45-aastane naine vahetult pärast seda, kui oli telefonis Tinderi lahti teinud. Kõigest ühe ööpäeva jooksul tuli talle 47 „match”-i, kuigi naine peab end ise väga valivaks, vahendab Ilta-Sanomat.

Naine rääkis, kuidas mehed alustasid vestlust heas inglise keeles ja mõne aja pärast palusid kohvile, andsid oma telefoninumbri ning hakkasid flirtima.

Puhkus mõjutas naise Tinderi-elu, kuhu tuli uut mängulisust ja flirti. Vahetevahel kohtab aga deitimise-maailmas hämmastavaid asju, mis on pärit nagu mõnest odavast sketšist.

“I want to f**k you tonight” – 45-vuotias suomalaisnainen avasi Tinderin Kreikassa ja se oli menoa

Julkaisemme vuodenvaihteessa uudelleen muutamia kuluneen vuoden parhaita juttuja. Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 5.5.2017. Jutun alussa olevalla videolla 35-vuotias Juha kertoo omista Tinder-kokemuksistaan. “I want to fuck you tonight.” Tähän viestiin kiteytyi 45-vuotiaan suomalaisnaisen Tinder-kokemukset Kreikassa. Hän kertoi Me Naisissa, kuinka oli nuorten miesten suosiossa lomansa aikana.

Kommentaarid
(Külastatud 425 korda, 1 külastust täna)