Selline näeb välja Tampere uus kesklinn – Mansehattan

Tampere tulevane kesklinn näeb eemalt vaadates välja nagu suurlinn. Tampere kesklinna on kavandatud uued kõrghooned, millesse tulevad nii bürood kui korterid.

Tampere linn avalikustas kesklinna uue planeeringu reedel. Vastavalt planeeringule tulevad kesklinna valget ja kollast värvi tornid, vahendab Aamulehti.

Lisaks on kesklinna planeeritud ühistranspordikeskus, kus on ühendatud bussi- ja rongijaam. Keskusse tuleb parkla 1000 autole. Samuti on kavas rajada uus suur jäähokihall, hotell ja kasiino. Ehitustööd algavad 2018. aasta algul ja keskus valmib 2022. aastal.

Tässä se nyt on, Tampereen Mansehattan – Näin Tampereen kaupunkimaisema muuttuu, kun Libeskindin tornit tulevat – Aamulehti

WSP Finland Tampereen kaupunki julkaisi perjantaina havainnekuvia asemanseudun tulevaisuudensuunnitelmista. Asemakaavan 8640 näkymäkuvissa kaupunkimaisemaan on soviteltu valkoisia ja keltaisia torneja. Vaikka kyse on tässä vaiheessa vielä laatikoista, kuvista voi jo nähdä, miten suuri vaikutus rakennusprojekteilla on kaupunkikuvaan. Valkoiset tornit eivät oikeastaan ole laatikoita.

Kommentaarid
(Külastatud 596 korda, 1 külastust täna)