Päeva leid: sanomalehdenjakaja

Tänane tööpakkumiste päeva leid on lehekandja (sanomalehdenjakaja) postifirmas Posti Helsingi piirkonnas.

Töö on Espoos, Vantaal ja Helsingis. Nõutav on autojuhiluba.

Lehekandjatena töötab Soomes kokku 2700 inimest, kes kannavad hoolt selle eest, et värsked ajalehed jõuaksid soomlaste hommikukohvi lauale. Kokku on lehekandjatel 1600 marsruuti ning lehekanne toimub 353 päeval aastas.

Lehekandjad võetakse tööle osalise tööajaga. Lehekandja töötab siis, kui teised magavad ehk kella 01-7.30. Jagamine toimub iga päev ja puhkepäevad vahelduvad eri nädalatel. Töörütm on 6+2 ehk 6 päeva tööl ja kaks vaba. Töö toimub nii kõndides kui autoga sõites, mis tähendab, et vajalik on juhiluba. Oma auto kasutamise võimalust loetakse eeliseks.

Tasustatud praktika kestab 2-3 päeva, misjärel asutakse iseseisvalt tööle.

Kandideerida saab kuni 31. jaanuarini Posti veebi kaudu: www.posti.com/tyopaikat.

Lisainfo tööpakkumise kohta Monsteri veebist.

Oikotie palgakalkulaatori järgi on lehekandja keskmine töötasu 1077 eurot kuus.

Kommentaarid
(Külastatud 438 korda, 1 külastust täna)