Länsimetro sünnitas kaose – inimesed tahavad vanu bussiliine tagasi

Kuigi Länsimetro oli mõeldud inimeste murede lahendamiseks, siis nüüd tuleb välja, et see sünnitas muresid juurde, mistõttu tahavad inimesed vanu bussiliine tagasi.

Asi on nii hull, et poliitikud kardavad, et inimesed loobuvad üldse ühistranspordi kasutamisest ning hakkavad sõitma autodega, vahendab Helsingin Sanomat.

Üks võimalik lahendus probleemide lahendamiseks on see, et osa vanu bussiliine võetakse uuesti kasutusele. Seda on lisaks reisijatele nõudnud ka kohalikud poliitikud.

Länsimetrosta syntyi kaaos, suorat bussilinjat halutaan nyt palauttaa – “Emme elä Neuvostoliitossa, missä huonosti toimivia asioita pitää vain sietää”

Espoon kaupunki on pyytänyt Helsingin seudun liikenteeltä (HSL) selvitystä siitä, miten länsimetroon ja sen liityntäliikenteeseen liittyvät ongelmat ratkaistaan. Yhtenä vaihtoehtona esillä on, että osa Helsinkiin kulkevista suorista bussilinjoista palautetaan takaisin liikenteeseen. Tätä ovat vaatineet matkustajien lisäksi kovilla äänenpainoilla viime päivinä myös espoolaiset poliitikot. Syynä ovat länsimetroon ja sen liityntäliikenteeseen liittyvät ongelmat.

Kommentaarid
(Külastatud 440 korda, 1 külastust täna)