Ettevaatust: Soomes levivad petukirjad, mis saadetud justkui kauplustelt

Soomes levivad jälle petukirjad. Seekord näevad need mobiilile saadetud sõnumid välja nagu teated kauplustelt.

Helsingi politsei hoiatab sms-sõnumina saadetud kirja eest, mis on justkui pärit S-marketilt ja teatab, et on tulnud saadetis. Politsei info kohaselt tuleb see kiri kustutada ja juuresolevat linki ei tohi mingil juhul avada. S-grupil pole selle kirjaga mingit pistmist.

Politsei juhib ühtlasi tähelepanu, et kui saabub pakkumine, mis tundub liiga ilus, et olla tõsi, siis on tavaliselt tegemist pettusega.

Helsingin poliisi on Twitter

Muistutuksena, että kuvan kaltaisia huijausviestejä on yhä liikkeellä. Jos olet saanut viestin, älä avaa linkkiä ja sulje viesti. @sryhma’llä ei ole tekemistä näiden viestien kanssa. Jos tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se ei yleensä ole totta. #huijaus #poliisi

Kommentaarid
(Külastatud 256 korda, 1 külastust täna)