Erakordne vaatepilt Soomes: kotkas murdis maha kass Tupsu

Lapimaal Ranua vallas oli esmaspäeval erakordne juhtum – kaljukotkas murdis otse maja ees kodukassi Tupsu.

Asja pealt näinud 24-aastane Mira Arvola ütles, et oli oma onu juures haiget koera välja viimas, kui nägi mõne meetri kaugusel majast kohutavat vaatepilti: kotkas oli maha murdnud kass Tupsu. Naisel oli telefon käes, et helistada, mistõttu oli tal võimalus sündmust pildistada, vahendab Ilta-Sanomat.

  1. aastal sündinud kass Tupsu oli ilmselt langenud rünnaku ohvriks juba varem, sest verejälgi oli ka eemal näha. Naine läks kiiresti kassi juurde, aga loom oli juba surnud.

Kassi omanik Juha Kilpeläinen ütles, et kaljukotkastega tuleb olla väga ettevaatlik, kuna lisaks koduloomadele võivad nad rünnata isegi põhjapõtru.

Mira oli juuri viemässä koiraa ulos, kun hän kohtasi ovella järkyttävän näyn – “Kotka oli iskenyt Tupsu-kissaan”

Maakotka tappoi kissan aivan talon pihapiirissä keskellä päivää Ranuan Kuukasjärvellä. – Olin maanantaina noin yhden jälkeen päivällä isäni veljen Juha Kilpeläisen luona viemässä sairasta koiraa ulos, kun huomasin järkyttävän näyn muutaman metrin päässä talon portaista. Maakotka oli iskenyt Tupsu-kissaan. Minulla oli puhelin kädessä, kun olin juuri soittanut sillä.

Kommentaarid
(Külastatud 631 korda, 1 külastust täna)