Valitsus saatis soomlastele õnnitlused, aga ligi 400 000 inimest jäi ilma. Telia vabandab

Soome valitsus saatis igale soomlasele eile telefoni teel aastapäevatervituse. Ent kõik soomlased ei saanud seda kätte.

Mobiilsideoperaator Telia teatas, et saatis eile kokku 1,8 miljonit teadet, aga ligi 400 000 teadet jäi saatmata. See tähendab, et ligi 20 protsenti Telia klientidest jäi teatest ilma, vahendab Iltalehti.

Telia põhjendas tedete saatmata jätmist asjaoluga, et tahtis vältida korduvaid teateid, samuti ei saadetud neile, kel on peal piirangud. Lisaks tehti andmebaasi kasutamisel viga, mille tagajärjel said osa mitu teadet, aga osa mitte ühtegi.

Telia teatas, et edastas ligi 200 teadet sekundis, aga teadete saatmata jätmine polnud kiirusega seotud.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712072200586652_u0.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 168 korda, 1 külastust täna)