Tuntud Soome inimesteotsija oli Tallinnas kadunud soomlast otsimas

Tuntud Soome inimesteotsija, ligi 100 kadunud soomlast üles leidnud Reino Savukoski oli täna Tallinnas otsimas novembri lõpus kadunuks jäänud ametiühingutegelast Ari Saarilammit.

Kadunud meest otsiti paadist kajaloodi ja veealuste kaameratega Tallinna sadama juures Admiraliteedi basseini ääres, kus politsei info kohaselt oli Saarilammi vette kukkunud. Vee alt leiti palju ostukärusid ja igasugust muud sodi, aga kadunud meest ei leitud, vahendab MTV.

Savukoski ütles pärast päev kestnud otsinguid, et mingeid lubadusi ta anda ei saa, kuna pole kindel, et mees just seal kadus. Sadama juurest on tugev vool mere poole, mistõttu on võimalik, et otsitav mees on kuhugi eemale uhutud.

Savukoski on Tallinnas kokku 4-5 päeva ja selle aja jooksul otsitakse sadama ala põhjalikult läbi. Kui surnukeha leitakse, siis antakse info edasi politseile.

Viimane pilt Saarilammist oli 24. novembril kella 15.30 ajal õhtul, mil ta väljus hotellist Euroopa ja jäi turvakaamera pildile.

Etsijäkonkari Reino Savukoski Tallinnassa kadonneen Arin jäljillä – “Promillen mahdollisuudet löytää”

Tallinnassa marraskuun lopulla kadonnutta Ari Saarilammia on tänään etsitty kokeneen suomalaisjoukon voimin. Erityisesti vedenalaisiin etsintöihin erikoistunut Reino Savukoski on ollut mukana etsinnöissä. Savukosken mukaan urakka on hyvin haastava ja löytyminen epävarmaa.

Kommentaarid
(Külastatud 275 korda, 1 külastust täna)