Suurmošeed Helsingisse ei tule – projekti eestvedajad taandusid

Praeguse seisuga suurmošeed Helsingisse ei tule, kuna asja eestvedajad loobusid projekti esitamisest.

Otsus tuli pärast linna keskkonnakomisjoni teisipäevast otsust jätta mošee rajamine toetuseta. Esmaspäeval pidi asja hakkama arutama Helsingi linnavalitsus, aga projekt võeti enne seda päevakorrast maha, vahendab Helsingin Sanomat.

Nüüd üritatakse mošee rajada mõnda teise Soome linna.

Helsinkiin suunniteltu suurmoskeija kaatui lopullisesti – Hankkeen vetäjät peruivat tonttivaraus­hakemuksensa

Helsinkiin suunniteltu suurmoskeijahanke on kaatunut lopullisesti. Hanketta vetäneet tahot ovat peruuttaneet hakemuksensa alueen varaamisesta moskeijaa ja monitoimikeskusta varten. Kaupunginhallituksen piti alunperin käsitellä asiaa maanantaisessa kokouksessaan. Hankkeen peruuntuminen on seurausta kaupunkiympäristölautakunnan tiistaisessa kokouksessaan tekemästä päätöksestä. Lautakunta päätti suositella kaupunginhallitukselle, ettei suurmoskeijalle varattaisi tonttia hankkeen suunnittelua varten.

Kommentaarid
(Külastatud 216 korda, 1 külastust täna)