Soome rahvuslased korraldasid iseseisvuspäeval rongkäigu

Soome rahvuslased korraldasid eilsel iseseisvuspäeval Helsingi kesklinnas rongkäigu, millest võttis osa mitu tuhat inimest.

Youtube keskkonda üles pandud videost on näha, kuidas tuhanded inimesed liikusid tõrvikutega läbi kesklinna. Rongkäigus osalesid nii noored kui vanad inimesed, nii mehed kui naised, isegi lapsed. Kokku oli rongkäigus hinnanguliselt üle nelja tuhande inimese.

Rongkäigu üritati ära keelata, aga see ei õnnestunud, kuna see oli juba varem kokku lepitud.

Rahvuslaste rongkäikudes on Soomes iga korraga üha enam inimesi, vaatamata sellele, et rahvuslaste tegevust tahetakse piirata ja nende organisatsioone ära keelata. Paljud soomlased on väljendanud vastumeelsust käskimise ja keelamise poliitika suhtes.

Kommentaarid
(Külastatud 463 korda, 1 külastust täna)