Soomes jätkuvad meeleavaldused, mida politsei laiali ajab

Soomes jätkuvad rahvarahutused ja meeleavaldused, mida politsei laiali ajab. Tegemist on valitsuse poliitika vastaste väljaastumistega, milles osalejad on rahvuslikult meelestatud.

Eilse iseseisvuspäeva õhtul oli üks selline meeleavaldus Helsingis kesklinnas, mille märulipolitseinikud laiali ajasid. Meeleavaldus nimega Kattilavallankumous (katlarevolutsioon, kus tehakse häält pottide ja pannidega) kulges rahumeelselt ja laialiajamisele vastukakku ei toimunud. Üks inimene, kes vabatahtlikult lahkuda ei soovinud viidi vägisi politseiautosse.

Soomes suureneb rahulolematus, kuna paljud soomlased elavad raskes olukorras ja nende jaoks raha ei jätku, samas on riik kulutanud sadu miljoneid eurosid maale saabunud illegaalsete immigrantide peale, kellest paljud on riiklikul ülalpidamisel.

Kommentaarid
(Külastatud 1,105 korda, 1 külastust täna)