Klient kirjeldab koledat üleelamist Viking XPRS-i pardal (lisatud laevatöötaja kommentaar)

Viking XPRS-iga pühapäeva hommikul Tallinnast Helsingisse sõitnud reisija kirjeldab koledat elamust laeva pardal.

Soomlane Sami kirjeldab Facebookis, kuidas tema 2-aastane laps oli haige ja ta oli hommikuse laevaga teel koju Helsingisse arsti juurde. Ta on Vikingi klient olnud juba 25 aastat ja seni pole mingeid probleeme olnud.

Nüüd aga oli tal laps haige, lapsel oli kõrge, 39 palavik ja ta palus laeva infoletist võimalust kasutada mõnda kajutit, et last saaks lamama panna. Infoletis oli ligi 60-aastane teenindaja Aare, kel olid juures alkoholilõhnad ja kes ütles, et pakkuda on ainult lukskajutit 100 euro eest. Küsimuse peale, kas midagi soodsamalt ei saaks, hakkas Aare kliendi kallal norima ning lubas lõpuks kutsuda turvamehe.

Reisija Sami oli turvamehe kutsumisega nõus. Lõpuks tuligi turvamees Andres, kellele Sami seletas asja ära ja Andres pakkus kasutada laevameeskonna kajutit, mis oli küll koristamata, aga kus haige laps sai rahus lamada. Mingit raha Andres kajuti kasutamise eest ei nõudnud.

Lõpuks läks kõik hästi – pere jõudis lapsega ilusti haiglasse ning seal määrati antibiootikumikuur. Samas tunnistab Sami, et ei kasuta pärast sellist üleelamist mõnda aega Viking Line’i teenuseid. Ühtlasi soovib Sami kiita turvamees Andrest, kes kriitilise olukorra lõpuks lahendas.

Laevatöötaja Aare kommentaar:

Eestinen.fi-s on viking xprs juhtunust väga vale jutt.

Mul on õnneks tunnistaja kliendi enda ebaviisakale käitumisele. Enam aga on vale minu alkoholijoobe tutt. Laevas on nulltolerants ja kuna klient häbistas mind teiste reisijate ees, siis käisin vabatahtlikult tegemas meie laeva arsti juures koheselt testi.

Tunnistajate juuresolekul oli näit null promilli.

Kommentaarid
(Külastatud 1,824 korda, 1 külastust täna)