Iseseisvuspäeva hommikul leiti Keravalt 16-aastase tüdruku surnukeha

Soome iseseisvuspäeva, 6. detsembri varahommikul leiti Kerava kesklinnas asuva kortermaja hoovist 16-aastase tüdruku surnukeha. Juhtumit uuritakse kui mõrva ning kahtlustatav on 1986. aastal sündinud mees.

Tapmises kahtlustatav mees vangistati täna, reedel, vahendab Helsingin Sanomat.

Politsei väitel oli tapmine eriti julm ja jõhker.

Teadaolevalt on kahtlusalune olnud varem karistatud narkokuritegude, joobes juhtimise ja seksuaalkuritegude eest.

Talon pihalta kuolleena löytyneen 16-vuotiaan tytön kuolemaa tutkitaan nyt murhana Keravalla – “Tekijä käytti erityistä raakuutta ja julmuutta”

16-vuotiaan keravalaisen tytön kuolemasta epäilty mies on vangittu perjantaina. Vantaan käräjäoikeus vangitsi vuonna 1986 syntyneen keravalaismiehen todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Itä-Uudenmaan poliisi tutki 16-vuotiaan kuolemaa ensin tappona, sillä ruumiista löytyi ulkoisen väkivallan merkkejä. Tutkinnan edetessä rikosnimeke vaihtui taposta murhaksi. “Teossa on käytetty erityistä raakuutta ja julmuutta”, perustelee tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Kommentaarid
(Külastatud 903 korda, 1 külastust täna)