92-aastane soome mees pettus presidendi vastuvõtus: naine aeti kohvilauast minema

Soome president korraldas iseseisvuspäeva puhul tavapärase vastuvõtu ja seekord olid kohale kutsutud sõjaveteranid. Üks veteranidest, 92-aastane mees aga pettus vastuvõtus ja lahkus poole pealt, kuna tema abikaasa aeti kohvilauast minema.

Veteran, kes oli osalenud nii Talve- kui Jätkusõjas, oli koos abikaasaga vastuvõtu aukülaline. Ühtäkki aga aeti tema abikaasa kohvilauast minema ja eakas naine pidi istuma tund aega üksi külmas ruumis. See solvas veterani sedavõrd, et ta otsustas koos abikaasaga peolt poole pealt lahkuda, jõudmata ära oodata isegi seda hetke, kui president veterane tervitas, vahendab Iltalehti.

Presidenti kantselei hiljem vabandas veterani ees ja kinnitas, et abikaasa kohvilauast minema ajamine oli viga.

92-vuotias sotaveteraani järkyttyi Linnan juhlissa – vaimo ajettiin pois kahvitilaisuudesta: “Hän vähän itkeskeli siinä”

Pariskunnan tytär Minna Kettunen kertoo, että hänen vanhempansa poistuivat itsenäisyyspäivän vastaanotolta Presidentinlinnasta aikaisin, surullisina ja järkyttyneinä. Tasavallan presidentin kanslia vahvistaa, että inhimillinen virhe on tapahtunut.

Kommentaarid
(Külastatud 550 korda, 1 külastust täna)