Turu pussitajat taheti haiglas tappa

Turu pussitajat taheti haiglas oleku ajal tappa, aga turvameestel õnnestus rünnak ära hoida.

Haigla personali ja patsientide suhtes tulnud ähvarduste tõttu suurendati haiglas valvet, vahendab Turun Sanomat.

Haigla juht Petri Virolainen ütles, et suurendatud valvet hoiti haiglas poolteist nädalat. Haigla sai mitmeid ähvardusi selle kohta, et pussitajat tullakse tapma. Oli juhtumeid, kus mehed üritasid haigla treppide kaudu suletud osakonda pääseda. Ühe juhtumi puhul suudeti peatada mees, kel oli kaasas pakett ja kes oli tulnud pussitajat tapma.

Tappouhkausten ryöppy pakotti Tyksin tehovartiointiin

Tyks joutui tehovartioimaan koko kantasairaala-aluettaan puolentoista viikon ajan Turun puukotusten jälkeen. Syynä oli puukottajaan ja häntä hoitaneeseen henkilökuntaan kohdistunut pahoinpitely- ja tappouhkausten ryöppy.

Kommentaarid
(Külastatud 583 korda, 1 külastust täna)