Soomlased on ikka eriline rahvas – teevad 100. aastapäeva puhul 12-tunnise otseülekande kassalindilt

Soomlased ei väsi üllatamast. Lisaks alukate väel enda purjujoomisele (kalsarikännit) teevad nad oma riigi 100. aastapäeva puhul ametliku 12-tunnise otseülekande Prisma  toidupoe kassalindilt. Üks on selge – Eestis ei tuleks selline asi kõne allagi – see mõte naerdaks välja. Aga Soomes, no Soomes veab seda projekti lausa välisministeerium.

Välisministeeriumi kodulehel on nimelt üleval info selle kohta, et 5. detsembril, iseseisvuspäeva eelõhtul kell 14 Lääne-Euroopa aja järgi algab 12-tunnine otseülekanne Prisma kassalindilt. See lõppeb kell 2 öösel, Soome 100. aastapäeva varahommikul.

Kaamera on üleval Kaari Prismas, mis on alates aasta algusest avatud 24/7. Sarnane ülekanne kassalindilt toimus Kaari Prismas ka jaanilaupäeval ning sel oli üle Soome väga palju vaatajaid.

Aastapäeva otseülekannet saab vaadata Soome ametlikul Facebooki küljel ThisisFINLAND:

Kommentaarid
(Külastatud 647 korda, 1 külastust täna)