Soome seksikaima valimine tuleb taas – vali oma lemmik!

Soomes tuleb taas seksikaima naise konkurss, kus seekord on sõelale jäänud kaheksa finalisti.

Finaalis on: Maaria Lehtinen (30, Vantaa), Jenna Julia Tossavainen (22, Helsingi), Irina Tundra (30, Helsingi), Julia Helin (20, Tampere), Nina Boman (26, Helsingi), Kirsi Rissanen (30, Nurmes), Noora Caroliina Määttä (30, Tampere), Mari Nenonen (26, Kouvola).

Võitja valitakse välja 9. novembril laeval Silja Europa.

Hääleta oma lemmik:

Vali Soome seksikaim naine (võimalik anda 3 häält)

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 1: Maaria Lehtinen | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 2: Jenna Julia Tossavainen | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 3: Irina Tundra | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 4: Julia Helin | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 5: Nina Boman | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 6: Kirsi Rissanen | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 7: Noora Caroliina Määttä | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Suomen Seksikkäin 2017 -finalisti nro 8: Mari Nenonen | kuva: @wwwphotoliescom #suomenseksikkäin #suomenseksikkäin2017 #2017 #seksikkäin #sexyskaba #finalisti #tavis #glamour #glamourmodel #pageant #beautypageant #plastikakirurgiafinest @plastikakirurgiafinest #gigapotti @gigapotti

A post shared by Suomen Seksikkäin (@suomen_sexyin) on

Kommentaarid
(Külastatud 2,225 korda, 1 külastust täna)