Soome endine poptäht suri üksi ja unustatuna, oleks maetud nimetusse hauda

Soome endine poptäht, laulja Annikki Tähti suri tänavu juunikuus 87-aastaselt üksi ja unustatuna. Tal polnud lähedasi ja oleks maetud äärepealt nimetusse hauda.

Tähti oli peres ainus laps, tema enda ema ja isa olid juba surnud. Tema abielu oli läbi saanud ja poeg oli samuti surnud. Tähti veetis oma viimased elupäevad vanadekodus, kus teda tunti nimega Aira Annikki Tiensuu. Isegi tema hooldajad ei teadnud, et tegemist oli endise kuulsa lauljaga, vahendab MTV.

Õnneks selgus naise taust veidi aega enne tema surma. Muidu oleks ta maha maetud omavalitsuse kulul ning sängitatud nimetusse hauda. Nüüd aga leidus inimesi, kes korraldasid tema matused ja paigaldasid hauakivi.

https://www.mtv.fi/viihde/musiikki/artikkeli/annikki-tahden-traagiset-viimeiset-hetket-kuoli-yksin-ja-lahes-unohdettuna/6670214#gs.IICuHCw

Kommentaarid
(Külastatud 250 korda, 1 külastust täna)