Üks Helsingi suvise otsasõidu ohvritest oli 6. kuud rase

Praegu on Helsingis käimas kohtuprotsess Jaguari juhi üle, kes ajas juulikuus alla kokku 6 inimest, kellest üks suri. Üks imekombel ellu jäänud ohvritest oli 6. kuud lapseootel.

Vene rahvusest naine oli parasjagu oma mehega ülekäigurajal, kui punane Jaguar talle otsa sõitis. Naine kukkus auto kapotile, sõitis autoga paarkümmend meetrit kaasa ja prantsatas siis paremale küljele maha. See päästiski naise, sest üks teine, 51-aastane naine kukkus auto kapotilt maha auto ette, lohises autoga kaasa mitusada meetrit ja suri, vahendab Iltalehti.

Eeluurimisel selgus, et naine oli juhtunu ajal 24. nädalat ehk 6. kuud rase.

Naine kartis oma lapse pärast, kuna kukkus vasemale küljele. Pärast juhtunut märkas naine kaupluse akna peegeldusest, et nägu oli verine. Naine viidi pärast juhtunut Naistenklinikka haiglasse, lapsele tehti ultraheli uuring ja selle järgi oli kõik korras. Pärast seda tahtis naine käia veelkord arsti juures kodus Venemaal. Naisel oli saanud muljuda nägu, õlad ja käed, jalgadel ja tuharatel olid verevalumid.

Naine rääkis, et kõik käis nii kiiresti, et ta algul ei saanud arugi, et auto oli talle otsa sõitnud. Auto tuli täiesti tühjalt kohalt. Naine oli mehega ülekäigurajal tänavat ületamas ja kui oleks autot näinud, oleks saanud hoiduda, aga auto tuli nii kiiresti, et midagi polnud näha.

Kohtus arvas prokurör, et vene naine jäi ellu ainult seetõttu, et kukkus auto kõrvale maha.

Prokurör nõuab 1965. aastal sündinud Jaguari juhile kohtus mõrva, viie mõrvakatse ja liiklusohtliku olukorra tekitamise eest eluaegset vanglakaristust. Mees

Yksi Helsingin yliajajan uhreista oli raskaana – kulkeutui kymmeniä metrejä konepellillä

Yksi yliajon uhreista oli tapahtuman aikaan raskaana. Nainen kulkeutui Jaguarin konepellillä useita kymmeniä metrejä, kunnes putosi vauhdista maahan auton oikealle puolelle. Syyttäjä uskoo, että tämä saattoi pelastaa naisen hengen.

Kommentaarid
(Külastatud 375 korda, 1 külastust täna)