Politsei: Raasepori õnnetuses hukkusid 1997., 1998. ja 1950. aastal sündinud mehed

Politsei info kohaselt hukkusid eile Raaseporis rongi ja sõjaväeauto kokkupõrkes kaks 1998. aastal sündinud meest, üks 1997. aastal sündinud mees ning 1950. aastal sündinud mees.

Nooremad mehed olid ajateenijad, vanem mees oli rongireisija, vahendab Helsingin Sanomat.

Neli meest on raskes seisundis viidud Helsingisse Töölö haiglasse ja kõik nad on ajateenijad.

Lisaks sai õnnetuses veel seitse inimest kergemaid vigastusi.

Politsei pole saanud veel autos olnud ajateenijaid üle kuulata, kuna nende seisund on raske. Autot juhtinud ajateenija on üks neljast raskelt viga saanud inimesest.

Rongijuhilt on esmane info saadud ja tema väitel oli algul näha, et veoauto jääb seisma. Tegelikult aga jätkas auto liikumist.

Juna ja Puolustusvoimien ajoneuvo törmäsivät armeijan harjoituksessa Raaseporissa, neljä ihmistä kuollut – HS seuraa hetki hetkeltä, suora lähetys tiedotustilaisuudesta kello 12

HS:n toimittaja Ossi Mansikka kertoo Raaseporista, että turmapaikkaa tutkitaan dronella. Paikalla kiskoja on tutkimassa ainakin Puolustusvoimien henkilöstöä ja poliiseja. Neljä turmassa vakavasti loukkaantunutta on viety Töölön sairaalaan, ja he saavat nyt hoitoa. Yhdellä heistä on muita vakavammat vammat, kertoo Husin lääkintäpäällikkö Eero Hirvensalo. Kaikki Töölöön tuodut loukkaantuneet ovat Hirvensalon mukaan varusmiehiä.

Kommentaarid
(Külastatud 360 korda, 1 külastust täna)