Millist kiirlaenu tasub võtta? Soome veebileht aitab

Kõige mõistlikum on asju osta sularaha eest ilma laenu võtmata. Kui aga napib raha, aga seda oleks kohe vaja näiteks uue pesumasina, külmkapi või välisreisi jaoks, siis tuleb võtta laenu. Soomes on kiirlaenupakkujaid tekkinud viimasel ajal juurde nagu seeni pärast vihma. Nende tingimused ja intressid on väga erinevad, mistõttu oskuslikult tegutsedes võib säästa sadu või isegi tuhandeid eurosid. Soomes on avatud tasuta veebikülg vertaaensin.fi, mis aitab pakkumisi omavahel võrrelda ja sobivaim lahendus leida.

Laenude võrdlusteenus vertaaensin.fi võrdleb nii kiirlaenusid kui ka krediitkaarte.

Näiteks 158-eurone nutiseade võib 3 kuu pikkuse laenuperioodi puhul eri pakkujate kasutamisel maksta 177-210 eurot. 1000-eurone Taimaa reis võib aga 12 kuu pikkuse tagasimakse perioodi korral maksma minna vahemikus 1176-1639 eurot.

Lisaks kiirlaenule on mõistlik kaaluda ka krediitkaardi kasutamist. Samuti on kauplustel endil sageli soodsad järelmaksu võimalused. Parimal juhul võib uue seadme saada järelmaksuga sama hinnaga mis kohe välja ostes, kuna müüjad on nõus ise laenuintressi kinni kaksma.

https://www.vertaaensin.fi

Kommentaarid
(Külastatud 3,374 korda, 1 külastust täna)