Helsingi tänavatele ilmusid mobiiltelefoni kasutavate inimeste eest hoiatavad liiklusmärgid

Helsingis Munkkiniemis ilmusid tänavatele mobiiltelefoni kasutavate inimeste eest hoiatavad liiklusmärgid.

Märgid näevad välja ehtsad ja neil on kujutatud mobiiltelefoni kasutavad lapsed. Tegelikult pole need päris õiged märgid, vahendab Iltalehti.

Helsingin kaduille ilmestyi kännykkää tuijottelevista lapsista varoittavia “liikennemerkkejä”

Erikoiset liikennemerkit näyttävät aidoilta, mutta ne eivät ole virallisia. Helsingin Munkkiniemeen on ilmestynyt liikennemerkkejä, joissa varoitetaan kännykän kanssa kävelevistä lapsista ja kumarassa kulkevista ikäihmisistä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset. Varoitusmerkit muistuttavat aitoja liikennemerkkejä, mutta niissä olevat hahmot eivät ole virallisten säädösten mukaisia. Ylemmässä näkyy kaksi kävellessään kännykkään liimautunutta lasta, ja alemmassa kyyryssä kävelevä ikääntynyt pariskunta.

Kommentaarid
(Külastatud 558 korda, 1 külastust täna)