Ahistaja jälitas naist Espoos ööbussi peal ja ründas maja koridoris

Politsei otsib taga seksuaalset ahistajat, kes ründas laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl Espoos noort naist. Kahtlustuse kohaselt hakkas mees naist jälitama bussis nr 150N, järgnes naisele maja trepikotta ja ründas seal naist.

Politsei teatel toimus asi Espoonlahtis Ruorimiehenkatul trepikojas pühapäeval kell 03.45. Samas bussis oli olnud ligi 50-aastane mees, kel oli seljas valge jakk ja jalas tumedad teksad. Mees oli kiilas, tal oli habe ja kehaehituselt tugev. Mees järgnes naisele trepikotta ja ahistas naist seksuaalselt. Naine pääses põgenema.

Asja kohta midagi teadvaid või seda pealt näinud inimesi palutakse võtta ühendust politseiga telefonil +358 295 413 031 või e-posti aadressil vihjeet.espoo@poliisi.fi.

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/nuorta_naista_ahdisteltiin_seksuaalisesti_bussimatkan_jalkeen_espoonlahdessa_64164?language=fi

Kommentaarid
(Külastatud 330 korda, 1 külastust täna)