Vantaal oli suur korteripõleng, leegid akendest väljas

Vantaal Norkkokujal oli eile, reedel suur korteripõleng, kus leegid ulatused akendest välja.

Mõne kilomeetri kaugusel Vantaa Tikkurilast põles korter Asola elamupiirkonnas. Korterist tuli pealtnägijate sõnul välja musta suitsu. Leegid olid aknast väljas ja oli kuulda suurt pauku, vahendab Iltalehti.

Tulekahju kohta tuli teade kella 12.45 ajal. Kohal oli kaheksa päästebrigaadi.

Vantaalla hurja huoneistopalo kerrostalossa: “Kuului pamaus”

Kerrostalohuoneisto on ilmiliekeissä Vantaan Norkkokujalla. Kerrostalohuoneisto sijaitsee Asolan asuinalueella, muutaman kilometrin päässä Vantaan Tikkurilasta. Iltalehteen yhteyttä ottaneen miehen videolla näkyy sankka, musta savu, joka miehen mukaan leijailee myös vieressä kulkevalle Asolanväylälle saakka. – Liekitkin tulivat ikkunasta ulos. Ajoin siitä jo ohi, niin samassa yhteydessä kuului pamaus, mies kertoo Iltalehdelle.

Kommentaarid
(Külastatud 254 korda, 1 külastust täna)