Vantaa kooliõpetajad unustasid õpilase klassiekskursioonil maakohta maha

Vantaa Havukoski kooli õpetajad unustasid kolmapäeval klassiekskursioonil ühe 9. klassi õpilase maha Aleksis Kivi sünnikoha juurde Nurmijärvil.

Buss sõitis nii ära, et keegi maha jäänud õpilast ei märganud. Poisi telefoni aku sai tühjaks ja nõnda oli ta sunnitud võõras kohas hakkama ise tagasiteed otsima. Ta kõndis lähima raudteejaamani ning sõitis rongiga koju, vahendab Iltalehti.

Kooli direktor Arto Martikainen tunnistas, et tehti hirmus viga. Ta ütles, et sellist asja ei tohiks juhtuda. Koos õpilase ja tema vanematega oli asi uuesti läbi arutatud ja direktor vabandas kogu kooli nimel. Tänu õnnele on poisiga kõik hästi. Nutikas noormees leidis ise tagasitee koju.

Direktor Martikainen ütles, et see on tema 20-aastase staaži juures esimene säärane juhtum. Varem on olnud selliseid juhtumeid, kus õpilane pole klassiekskursioonile kohale tulnud ja siis on arutatud, kus ta võiks olla. Aga selline juhtum, kus laps ekskursioonil maha jäetakse, on esmakordne.

Asi on koolis läbi arutatud ka koos õpetajatega ning edaspidi tehakse kõik selleks, et selised asjad ei korduks.

60.4646524,24.2518054

No Description

Kommentaarid
(Külastatud 246 korda, 3 külastust täna)