Uues Muumi-sarjas löövad kaasa Kate Winslet, Rosamund Pike ja Taron Egerton

Soome tootmisfirma Gutsy Animations on välja valinud esimesed näitlejad, kes annavad oma hääle 2019. aasta algul valmivale uuele Muumi-telesarjale. Teiste seas osalevad sarja tootmisel Titanicu-staar Kate Winslet, Bondi-tüdruk Rosamund Pike ja sarjast The Smoke tuntud Taron Egerton.

Sarjas kasutatakse nii 2D kui 3D tehnoloogiat ja esialgu valmib kaks 13-osalist hooaega. Iga osa pikkus on 22 minutit. Esialgse kava järgi jõuab sari Soome Yle kaudu eetrisse 2019. aasta algul. Kokku on kavas teha 52 osa ning Yles on seda võimalik vaadata nii soome kui rootsi keeles, vahendab Moomin.com.

Tove Janssoni loodud Muumimaailm on üks Soome suurimaid kultuuriekspordiartikleid. Muumiraamatud on tõlgitud enam kui 50 keelde ning Muumi varasemat telesarja on näidatud 124 riigis.

Muumi-sarja inglisekeelsele variandile annavad oma hääle teiste seas näitlejad Rosamund Pike (Muumimamma), Kate Winslet (Filifjonka), Taron Egerton (Muumitroll), Warwick Davis (Sniff), Matt Berry (Muumipapa), Richard Ayoade (Kummitus), Will Self (Piisamrott) ja Akiya Henry (Piripiiga).

Uuden Muumianimaation ääninäyttelijöitä valittu – Moomin.com

Suomalainen tuotantoyhtiö Gutsy Animations, herättää Muumit eloon koko perheen tv-sarjassa. Uudessa MOOMINVALLEY -animaatiosarjassa tullaan käyttämään 2D ja 3D – yhdistelmätekniikkaa, jossa on sekä kaksiulotteisia ja kolmiulotteisia elementtejä. Tekeillä on aluksi kaksi tuotantokautta, joista kumpikin koostuu 13:sta 22 minuuttisesta jaksosta. Alustavan suunnitelman mukaan Muumit nähdään Ylellä keväällä 2019 parhaaseen katseluaikaan televisiossa sekä Yle Areenassa.

Kommentaarid
(Külastatud 418 korda, 1 külastust täna)