Uues Muumi-sarjas löövad kaasa Kate Winslet, Rosamund Pike ja Taron Egerton

Soome tootmisfirma Gutsy Animations on välja valinud esimesed näitlejad, kes annavad oma hääle 2019. aasta algul valmivale uuele Muumi-telesarjale. Teiste seas osalevad sarja tootmisel Titanicu-staar Kate Winslet, Bondi-tüdruk Rosamund Pike ja sarjast The Smoke tuntud Taron Egerton.

Sarjas kasutatakse nii 2D kui 3D tehnoloogiat ja esialgu valmib kaks 13-osalist hooaega. Iga osa pikkus on 22 minutit. Esialgse kava järgi jõuab sari Soome Yle kaudu eetrisse 2019. aasta algul. Kokku on kavas teha 52 osa ning Yles on seda võimalik vaadata nii soome kui rootsi keeles, vahendab Moomin.com.

Tove Janssoni loodud Muumimaailm on üks Soome suurimaid kultuuriekspordiartikleid. Muumiraamatud on tõlgitud enam kui 50 keelde ning Muumi varasemat telesarja on näidatud 124 riigis.

Muumi-sarja inglisekeelsele variandile annavad oma hääle teiste seas näitlejad Rosamund Pike (Muumimamma), Kate Winslet (Filifjonka), Taron Egerton (Muumitroll), Warwick Davis (Sniff), Matt Berry (Muumipapa), Richard Ayoade (Kummitus), Will Self (Piisamrott) ja Akiya Henry (Piripiiga).

Uuden Muumianimaation ääninäyttelijöitä valittu

Kommentaarid
(Külastatud 442 korda, 1 külastust täna)