Üks Turu pussitamise ohver on jätkuvalt haiglas, sai raske närvikahjustuse

Üks Turu pussitamise ohvritest on jätkuvalt haiglaravil, kuna sai tõsise närvikahjustuse.

Turu ülikooli haigla juhataja Petri Virolainen ütles, et patsient pääseb koju tõenäoliselt esmaspäeval. Patsiendi vigastused on tõsised. Tegemist on tugeva närvikahjustusega, millest toibumine võtab kaua aega, vahendab Iltalehti.

Pussitamises said mitmed inimesed tõsiseid tervisekahjustusi ja pole teada, kas ja kuidas neist üldse kunagi taastutakse.

Turun puukotuksen uhreista yksi yhä sairaalassa – Sai vakavat hermovammat

Turun puukkoiskussa loukkaantuneista uhreista yksi on edelleen sairaalahoidossa. Turussa noin kaksi viikkoa sitten tapahtuneen puukkoiskun uhreista yksi on edelleen sairaalahoidossa. Turun yliopistollisen keskussairaalan sairaalajohtaja Petri Virolainen kertoo, että potilas on toipumassa kotiuttamiskuntoon, mutta vielä ei ole varmuudella tiedossa, milloin se tapahtuu. – En tiedä, mitä kierrolla päätetään.

Kommentaarid
(Külastatud 216 korda, 1 külastust täna)