Tampere mees sai kätte 30 aastat tagasi kadunud rahakoti

Tampere mees sai seoses trammitee ehitustöödega kätte 30 aastat tagasi kadunud rahakoti.

Nimelt leiti seoses trammitee ehitusega Tamperes üks vana rahakott, mis oli tõenäoliselt kadunud 1987. aastal. Ehitajad panid asja kohta teate Facebooki ja juba 8 tunni pärast oli rahakoti omanik leitud.

Vanast halli värvi rahakotist tulid välja juhiload, sularaha oli ära võetud, vahendab Yle.

Rahakoti omanik ise selle kadumisest palju ei mäletanud. Ta mäletas vaid niipalju, et oli istunud Bugatti-nimelises baaris ning pärast seda avastanud, et rahakotti enam polnud. See oli pandud Pirkankatul ühe ventilatsioonitoru sisse ja seal 30 aastat väga hästi säilinud. Rahakott kukkus torust välja trammitee ehituse käigus raputamise peale.

Omanik oli ise seda teadmata oma rahakotist 30 aasta jooksul tuhandeid kordi mööda käinud, kuna ta käib tööle Pirkankatu kaudu. Ta tunnistab, et ise ta seda toru sisse ei pannud. Ju siis keegi võttis baaris rahakoti, tegi selle rahast tühjaks ja poetas toru sisse. Vargal ilmselt nälga polnud, sest lõunasöögitšekid olid alles jäetud. Lisaks oli rahakotis säilinud sõbra visiitkaart ja üks väike brošüür. Samuti olid rahakoti vahel sõjaväe rongipiletid.

Kommentaarid
(Külastatud 332 korda, 1 külastust täna)