Soomlastel on uus lemmiktelefon, seda juba 11 kuud järjest

Soomlaste lemmiktelefon on juba 11 kuud järjest olnud Hiina telefon OnePlus 5.

Tegemist on iPhone 7 Plus analoogiga, mis kasutab Android operatsioonisüsteemi. Hinna poolest on on OnePlus 5 aga poole odavam. OnePlus telefonid on Soome müügiedetabelit juhtinud juba aasta aega, vahendab Tivi.

Enne OnePlus 5 mudelit oli Soomes esikohal OnePlus 3T.

Eraisikute müügis järgnevad OnePlus-ile Apple iPhone SE ja Huawei P8 Lite. Äriettevõtete müügis järgnevad Samsung Galaxy J5 ja Apple iPhone 7.

Viimastel kuudel on suurenenud Soomes ka HMD toodetud Nokia telefonide müük. Kui praegu jagavad esikohti viie erineva tootja telefonid, siis kunagi oli Soomes aeg, kus edetabeli esimesed kohad kuulusid kõik Nokia telefonidele.

Kommentaarid
(Külastatud 291 korda, 1 külastust täna)