Soomes on kadunud insener, nunn, reisija ja juuksur – kus nad on?

Viimasel ajal on Soomes olnud neli salapärast kadumist, kus inimesed on jäljetult justkui õhku haihtunud. Nendeks on insener, nunn, reisil olnud mees ja juuksur.

Helsingis töötanud 26-aastane india insener Hari Sudhan Thanneeru kadus reedel, 8. septembril. Politseisse tuli teade esmaspäeval, 11. septembril, kui mees ei tulnud tööle. Viimane märk temast on sajakonna meetri kaugusel kodust Kalevankatul. Pärast seda on tema telefon olnud mere ääres Laivakatul. Politsei avaldas tema pildi poolteist nädalat pärast kadumist, vahendab Iltalehti.

Heinävesil elanud 73-aastane nunn Irmeli Vuolle kadus 11. juulil. Ta läks Lintula kloostrist vaatama lähedal puhkenud tulekahju ja kadus pärast seda jäljetult. Nunna otsiti aktiivselt nädal aega, aga tulemusteta. Lähinädalatel tahetakse enne lume tulekut korraldada veel suurotsinguid. Kadunute puhul on tavaline, et sügisel pärast lehtede langemist korraldatakse veel otsinguid.

Lapimaal reisinud 64-aastane Kuopio mees Osmo Ovaskainen kadus jäljetult juulikuu algul. Ta oli sõitnud Lapimaale lillat värvi Volkswagen Vento sõiduautoga, mis leiti 4. septembril Sodankylä lähedalt Riipist. Auto oli jäetud ühe metsatee äärde. Pärast auto leidmist on meest uuesti otsitud koertega, aga tulemusteta. Ovaskaineni puhul on teada, et tal esinevad mäluhäired.

Helsingis juuksurina töötanud 65-aastane Birgitta Silander kadus jäljetult juba kaks aastat tagasi, 2015. aasta 24. augustil. Tema kohta on teada, et ta läks Helsingis Viikkis asuvast kodust Rautatienkatul asuvasse juuksuritöökotta tööle. Sel päeval tal tööd ei olnud, aga ta pidi osalema koos töökaaslastega koosolekul. Piletiandmetest on teada, et ta sõitis kella 14 ajal kodust metrooga linna. Ent töökohta ta ei saabunud, samuti pole temast mingit märki valvekaamerates. Viimane märk temast on kella 17 ajal, kui tema telefon asus Helsingi kesklinnas Kamppis asuva mobiilimasti levipiirkonnas. Silanderi elukaaslane ja õde ei osanud midagi arvata. Rohkem sugulasi naisel ei ole.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709192200404203_u0.shtml

Kommentaarid
(Külastatud 704 korda, 1 külastust täna)