Soomes eriti suur nõudlus koristajate järele

Üle Soome on eriti suur nõudlus koristajate järele. Vajatakse kõikvõimalikke koristajaid, nii ehitustele, büroodesse kui kodudesse. Töövahendusveebi Monster info kohaselt vajatakse isegi nõudmiseni koristajaid, kes käivad tööl siis, kui selle järele on vajadus.

Koristajaid vajatakse eriti Helsingi piirkonnas. Nõudmiseni koristajate tööaeg on nädalas 0-37,5 tundi ja tööaeg 6-23 vahel. Erilist ettevalmistust või eelnevat koolitust ei nõuta, tähtis on valmidus ise õppida. Varasemat koristusalast kogemust loetakse siiski eeliseks. Tööks on vaja head füüsilist vormi ja soome keele oskust suhtlustasandil. Juhiluba ja oma auto kasutamise võimalus on samuti eelis.

Tööandja on ISS Palvelut, mis on Soome üks suurimaid tööandjaid ja kinnisvarahooldusfirmasid.

Kandideerimise tähtaeg on 1. oktoober, aga kandideerida võid juba täna. Lisainfo Monsteri veebis.

Palkkavertailu.com hinnavõrdluse järgi on täistööajaga koristajate keskmine töötasu Soome 1700 eurot kuus.

Kommentaarid
(Külastatud 1,304 korda, 1 külastust täna)