Soome odavaim uus auto maksab 9999 eurot – mis selle raha eest veel saaks?

Soome odavaim uus auto Dacia Sandero maksab 9999 eurot. Sama raha eest saab kasutatud Jaguari, suure džiibi või kabrioleti.

Dacia Sandero on 90-hobujõulise väikse mootoriga pereauto. Selle paketi sees pole näiteks konditsioneeri. Kuivõrd aga kasutatud autode hinnad on kiiresti langenud, siis võib sama raha eest Soomes saada juba päris hea kasutatud auto, vahendab Helsingin Sanomat.

Kasutatud autot ostes tuleb meeles pidada, et sellega võivad kaasneda riskid. Kasutatud autodel pole garantiid, mis Sanderol on olemas.

Soomes saab sama hinna, 9900 euro eest näiteks 2010. aasta Škoda Octavia, mis on olnud aastaid soomlaste lemmikauto. Samuti saab selle raha eest 2003. aasta Jaguar XJ8, 2007. aasta Audi A6, 1987. aasta Chevrolet Corvette, 2002. aasta Jeep Grand Jerokee või 2004. aasta BMW 325.

Suomen halvin uusi auto maksaa 9 999 euroa – Tällaisia käytettyjä autoja saisi nyt samalla hinnalla: Jaguar, jättimaasturi, avoauto

Dacia Sandero on halvin uusi auto, joka on tällä hetkellä myynnissä. Se maksaa 9 999 euroa. Sillä saa pienellä moottorilla varustetun pienen perheauton, jossa on 90 hevosvoimaa. Tähän pakettiin ei kuulu muun muassa ilmastointia. Erinäisten koeajojen perusteella ajoasennossa on ongelmia, sisustan materiaalit eivät herätä laatuvaikutelmaa ja etuistuimet ovat huonot.

Kommentaarid
(Külastatud 683 korda, 1 külastust täna)