Soome naised näitasid parlamendihoone ees valitsusele trääsa

Soome naised on sama tragid nagu eesti naised. Nimelt tõstsid soome naised täna Helsingis toimunud meeleavaldusel parlamendihoone ees seelikusabad üles ja näitasid valitsusele tagumikku.

Valitsuse poliitika vastu oli täna Helsingis väljas meelt avaldamas ligi tuhat inimest, vahendab Helsingin Sanomat.

Meeleavaldus kandis nime „Sipilöinti seis”, mis tähendas peaminister Juha Sipilä vastu suunatud tegevust. Meeleavaldus korraldas rühmitus Joukkovoima (tõlkes: ühenduse võim), mis on korraldanud Helsingis juba mitmeid meeleavaldusi. Bussidega saabus rahvast kohale ka mujalt Soomest.

Meeleavaldusega koos toimus Helsingi kesklinnas Rautatientorilt alanud rongkäik. Rongkäigus näha olnud plakatitel nõuti Sipilä valitsuse tagasiastumist, naistele suuremaid õigusi, kärbete peatamist ja migrantide tagakiusamise lõpetamist.

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005351013.html

Kommentaarid
(Külastatud 2,202 korda, 1 külastust täna)