Selgusid Miss Soome 2017 kümme finalisti

Soome tänavusel missikarussellil on selgunud kümme finalisti.

Parimate seast valitakse kauneim neid välja 1. oktoobril.

Vali oma lemmik (võimalik valida kolm lemmikut):

Kes on sinu lemmik Miss Soome 2017 finalist?

Vaata tulemusi

Loading ... Loading ...

Finalistid on teie ees:

1. Tuuli Koskiaho, 23v, 170cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

2. Essi Unkuri, 19v, 171cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

3. Pihla Koivuniemi, 22v, 171cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

4. Adriana Gerxhalija, 22v, 175cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

5. Jasmine Järvinen, 21v, 176cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

6. Hanna Kangasluoma, 21v, 175cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

7. Roosa Bäck, 21v, 177cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

8. Michaela Söderholm, 25v, 177cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

9. Beata Papp, 22v, 177cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

10. Erika Mäenpää, 19v, 180cm Kuva: @nadihammouda Hiukset: @salonklipsi ja @teuvoloman Meikki: @ville.aikas ja @jere_sivonen Korut: @glittersuomi Mekko @daddysgirlofficial Klipsipidennykset @dreamhairfinland #top10 #finalist #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi2017 #dreamhairfinland

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

Semifinaalituomarointi on alkanut Tsemppiä kaikille #misssuomi #misssuomi2017 #missfinland #missfinland2017 #roadtomisssuomi

A post shared by Miss Suomi – Miss Finland (@misssuomiofficial) on

Kommentaarid
(Külastatud 1,210 korda, 1 külastust täna)