Porsche valmistas Soome 100. aastapäevaks eriauto

Saksa sportautode tootja Porsche valmistas Soome 100. aastapäeva puhul eriauto Porsche 911 Suomi Finland, mida on maailmas ainult üks.

Auto tehti valmis autotootja eriautode osakonnas Porsche Exclusive Manufaktur. Eriautot iselommustavad samad tunnused, mis ka Soomet ja soomlasi: järeleandmatus, sihikindlus ja funktsionaalsus, võimsad kontrastid eri aastaaegade vahel, Põhjala karm loodus ja tugevad traditsioonid. Niisamuti iseloomustavad Soomet kõrgtehnoloogia, innovatsioon ja töö kvaliteet, märgib Porsche Finland oma Facebooki küljel.

Porsche tahab Soome 100. aastapäeva austada eriautoga ja selleks on autofirma ikoon Porsche 911.

Uus auto läheb esitluse järel ühe tundmatuks jääda sooviva Soome autohuvilise käsutusse, vahendab Helsingin Sanomat. Hinda ei avalikustata, aga sarnase automargi Porsche 911 Carrera 4S letihind on üle 190 000 euro.

Kommentaarid
(Külastatud 391 korda, 1 külastust täna)