Politsei otsib pangaautomaadist raha välja petnud meest

Politsei otsib meest, kes möödunud esmaspäeval, 28. augustil pettis Kuusankoskis sularahaautomaadist raha välja.

Politsei info kohaselt toimus asi nii, et kõigepealt peteti Kuusankoskis Valtakatu automaadi juures klienti, kui kella 12.50 ajal kukutati maha sularaha ja pangakaart. Kui klient läks appi ja hakkas maha kukkunud asju üles võtma, võeti sel ajal ära tema enda pangakaart. Kuigi seda märgati kohe, õnnestus vargal mõned minutid hiljem Kauppakatu 7 asuvast automaadist raha välja võtta.

Varas käis pärast seda veel kella 13 ajal Korias Porvarinpolku automaadi juures ja pärast seda liikus Helsingi poole. Sarnaseid juhtumeid on Lõuna-Soomes olnud kevade ja suve jooksul mitmeid.

Kagu-Soome politsei palub infot isiku või tema liikumise kohta meiliaadressil rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi või telefonil +358 50 447 9574.

Ühtlasi palub politsei olla pangaautomaadi kasutamisel väga ettevaatlik. Pin-koodi sisestades on soovitav oma kätt varjata teise käega ja mitte lasta kõrvalisi isikuid ligidale. Antud pettuste puhul on inimeste tähelepanu hajutatud sellega, et kukutatud automaadi ligiduses maha sularaha. Pettuse avastamisel tuleb lasta pangakaart viivitamatult sulgeda ning teatada politseisse.

Kommentaarid
(Külastatud 346 korda, 1 külastust täna)