Kirjanik Juhani Tamminen kirjutab raamatut Tallinkist, kogub inimeste mälestusi

Soome kirjanik Juhani Tamminen on kirjutamas raamatut Tallinkist ning kogub seoses sellega inimeste mälestusi ja muljeid.

Raamat kannab pealkirja „Itämeren valloitus – Tallinkin tarina” (Läänemere vallutus – Tallinki lugu). Raamatus leiab kajastamist Tallinki ajalugu ning ühe ettevõtte areng üheks maailma juhtivaks laevandus- ja reisifirmaks.

Raamat pakub pinget ja põnevust, samas on heatahtlik, ajastut ja nähtusi kirjeldav, mitte ainult süüdistav.

Kõigil, kes soovivad anda oma panuse raamatu valimimisse mälestuste ja muljete näol, võivad võtta kirjanik Juhani K. Tammineniga otse ühendust meiliaadressil juhani.tamminen@icloud.com või telefonidel +372 53 313 395 ja +358 40 1457164. Kirjanik räägib nii eesti kui soome keelt.

Kommentaarid
(Külastatud 1,871 korda, 1 külastust täna)