Hobusejaht Soome moodi

Läinud laupäeval oli omapärane juhtum Edela-Soomes. Nimelt oli tee ääres peatunud treilerist pääsenud põgenema hobune.

Politsei sai pärast seda teate maanteel jooksva hobuse kohta. Facebooki üles pandud kirjelduse kohaselt jooksis hobune politsei saabudes möödas suurt maanteed. Politsei ja teiste inimeste abiga suudeti hobune kinni pidada.

Hobuse omanik ei saanud oma autoga minna hobust taga ajama, kuna järelhaagisega oleks see olnud keeruline. Seetõttu peatas omanik ühe auto ja selle abil õnnestus tal hobuse juurde jõuda ning loom maha rahustada.

Ent hobuse omaniku enda auto võtmed olid jäänud abi pakkunud autosse. Nii seisidki tee kõrval nõutult politsei, hobuse omanik ja hobune. Teekond auto juurde oli päris pikk.

Õnneks oli politseiautol kärukonks, tänu millele käis politseiauto haagise järel, pani hobuse peale ja viis käru tagasi. Nüüd olid hobune ja selle omanik õnnelikult oma auto juures. Võtmed olid jätkuvalt kadunud, aga peagi mindi varuvõtmete järele.

Lõpp hea, kõik hea.

Kommentaarid
(Külastatud 767 korda, 1 külastust täna)