Espoo pitsakoha süütamise puhul kahtlustatakse kättemaksu ja tapmiskatset

Pärast jaanipäeva 25. juunil põlema pandud Espoo pitsakoha süütamise puhul kahtlustatakse kättemaksu ja söögikoha omaniku tapmise katset, kuna eelmisel päeval oli olnud söögikohas tüli.

Politseiuurimise tulemusel on tehtud kindlaks, et kaks meest viskasid kumbki ühe süütepudeli kõrvuti asuvatesse söögikohtadesse Pizza Paradise ja Spice Garden, mis kuuluvad ühele ja samale omanikule.

Ühes neist söögikohtadest olid süütepudeli viskamise ajal sees nii kliendid kui töötajad. Teine koht oli suletud. Suletud restorani heideti süütepudel sisse hetkel, kui sealt mindi tulekustutit tooma.

Esimene söögikoht põles seest täiesti ära, teine sai suitsukahjustusi.

Politsei võttis kohe pärast juhtunut kinni 32-aastase mehe, kes oli visanud süütepudeli teise söögikohta. Teise mehe isik tehti kindlaks hiljem ja ta võeti kinni kodust.

Kokku kahtlustatakse juhtunus kolme ligi kolmekümneaastast meest. Lisaks kahtlustatakse teo ettevalmistamises veel üht 42-aastast meest ja kaasaaitamises üht 28-aastast naist. Kaks peamist kahtlusalust on jätkuvalt vangistatud.

Espoon pitseriatuhopolttoa tutkitaan murhan yrityksenä – Poliisi: Motiivina kosto

Poliisin mukaan kesäkuussa tapahtuneita polttopulloiskuja tutkitaan törkeinä tuhotöinä ja murhan yrityksenä. Teon motiiviksi epäillään kostoa pitserian omistajaa kohtaan, koska pitseriassa oli ollut edellisenä päivänä fyysinen välikohtaus. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että kaksi miestä heitti kumpikin yhden polttopullon samassa kiinteistössä sijaitseviin ravintoloihin. Molemmat ravintolat ovat saman omistajan omistuksessa.

Kommentaarid
(Külastatud 240 korda, 1 külastust täna)