Eaka naise koju tunginud libapolitseinik peeti kinni Espoos

Espoos üritas noorepoolne meesterahvas tungida politseinikku mängides eaka naise koju. Õnneks olid naisel külas sugulased, kes valepolitseiniku haardesse võtsid ja teda kuni päris politsei saabumiseni kinni hoidsid.

Juhtum oli reede õhtul Espoos Kilo linnaosas kella 19 ajal. Praegu kahtlustatakse eaka naise koju tunginud libapolitseinikku ametivõimude matkimises. Kahtlusalune veedab vähemalt ühe öö arestikambris, vahendab Ilta-Sanomat.

Iäkkään naisen kotiin pyrkinyt valepoliisi jäi rysän päältä kiinni Espoossa – lukkopainin harrastaja piti epäiltyä otteessaan

Poliisi otti perjantai-iltana kiinni täysi-ikäisen, nuorehkon miehen, joka yritti tunkeutua iäkkään naisen asuntoon poliisiksi tekeytymällä. Tapaus sattui Espoon Kilossa noin kello 19. Varsinaisen kiinnioton suorittivat IS:n tietojen mukaan naisen sukulaismiehet, jotka pitelivät miestä poliisin tuloon saakka. Toinen miehistä harrastaa lukkopainia. Komisario Juha Laitinen Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta vahvistaa tapauksen Ilta-Sanomille.

Kommentaarid
(Külastatud 249 korda, 1 külastust täna)